WBA krant

Nieuws

RECREANTENTORNOOI op 22-06-2024 - inschrijven tot 15 juni

De WBA FOXES nodigen jullie graag uit op zaterdag, 22 juni 2024, voor het jaarlijkse recreantentornooi. Wie zijn de recreanten? Mannen en vrouwen, vanaf 16 jaar, met of zonder baseballverleden die eens een wedstrijd voor het plezier willen spelen en tegelijkertijd ook genieten van mooie plays en goede  slagbeurten. Tijdens het tornooi nemen verschillende recreantenploegen het  tegen elkaar op in vriendschappelijke wedstrijden. Inschrijven kan door je deelname te melden via recreanten@wbafoxes.be én door het storten van een waarborg van € 30 op het rekeningnummer BE69 7512 1137 6578 met vermelding  "WBA FOXES Tornooi" + de naam van jullie team. Gelieve je inschrijving en betaling uit te voeren VOOR 15 juni 2024. Zoals gewoonlijk bestellen we de zon en voorzien we voldoende eten en drinken voor overdag. Supporters zijn minstens even belangrijk als spelers, dus nodig zéker ook familie en vrienden uit om te proeven van de sfeer én onze clubkas een beetje te spijzen.  Ons veld is bereikbaar via de Modernadreef. Het wedstrijdschema krijgen jullie toegestuurd in de week voor het recreantentornooi begint. We beginnen om 9 u. Einde van het tornooi is voorzien rond 18 u.    

PAASKAMP 2024 per leeftijdscategorie WBA FOXES - BEVEREN LIONS

Heb je in de paasvakantie tijd? Zin in extra training? WBA Foxes en Beveren Lions organiseren  een Paaskamp tussen 3 en 10 april. Dit Paaskamp is bedoeld voor jonge baseballspelers en - speelsters van 7 tot  15 jaar.  Het gaat om een 2-daags dagkamp. De plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je als de bliksem in,  https://forms.office.com/e/7GVepAed4r Kostprijs: € 65, water en sportdrank inbegrepen, voor 2 dagen training.  Je middageten moet je zelf  voorzien. Storten op nr. BE 69 7512 1137 6578 met de medeling "Paaskamp 2024 + naam van het kind". Of stuur een email naar wouter.schats@wbafoxes.be Naam van het kind, leeftijd én club vermelden.  De inschrijving is geldig na ontvangst van het bedrag. Verdere details lees je in onderstaande flyer.  

Start met MULTIMOVE voor kinderen van 4 - 6 jaar

Te jong om te baseballen maar toch al willen rennen, springen, vangen, rollen, zwieren en zwaaien ... Jezelf eens lekker uitleven?! Kom dan naar de MULTIMOVE ! Elke zondag bieden wij 4- tot 6- jarigen een bewegingsprogramma aan. De focus ligt op de algemene ontwikkeling van vaardigheden, maar nog niet op een specifieke sport. Multimove onderstreept het belang van een brede motorische ontwikkeling. Plezierbeleving staat hierbij centraal. Kom jij ook eens meespelen? Je bent welkom op elke zondag voormiddag (behalve in de Kerstvakantie), van 10u30 tot 12u, in de sporthal van recreactiedomein DE STER (gelegen aan de kant van de Lange Rekstraat). Wil je het graag gewoon een keertje proberen om te ervaren of multivove iets voor jou is? Je mag altijd GRATIS aan een eerste testles meedoen.  Meer info via  https://wbafoxes.be/onze-club/ploegen/Multimove#ploeginfo Tot binnenkort?                                                     

FAMILIETORNOOI WBA FOXES op zaterdag 23 SEPTEMBER 2023 van 10 u tot 16 u

Om op een leuke manier afscheid te nemen van de zomerperiode (die dit jaar helaas nogal nat en modderig voorbij gegleden is) organiseren de WBA FOXES opnieuw een spetterend FAMILIETORNOOI !  Supporters zijn minstens even belangrijk als spelers, dus nodig zéker ook familie en vrienden uit om te komen proeven van de sfeer  én onze clubkas een beetje te spijzen. Misschien begint het dan bij hen ook wel te kriebelen om eens mee te doen.... Voor wie er (te) véél energie heeft is er een springkasteel voorzien en de nog iets jongeren kunnen  genieten van kleurrijke en fantasievolle kindergrime. Gedurende de hele dag is er een foodtruck aanwezig om de kleine en grote honger te stillen. De foodtruck blijft na de wedstrijdjes staan  zodat er ook na het tornooi  een hapje gegeten kan worden. De juiste uren zullen nog gecommuniceerd worden (is afhankelijk van het aantal ploegen) maar reken er alvast op dat we rond 10 u starten en tot ongeveer 16 u spelen. Heb je zin om als team mee te doen met dit sportief familie evenement, schrijf je dan in via deze link: https://forms.office.com/e/MnDvNSnQWX Meebrengen: veel volk, goed humeur en de zon !  

RECREANTENTORNOOI WBA FOXES op zaterdag 24 juni 2023

De recreanten zijn spelers, mannen en vrouwen, vanaf 16 jaar, met of zonder baseball verleden. Zij spelen voor het plezier, maar genieten ook van mooie plays en goeie slagbeurten. Op dit tornooi nemen verschillende recreantenploegen het tegen elkaar op in vriendschappelijke wedstrijden. Eigenlijk kan iedereen die een beetje sportief is zich bij de club aansluiten. Op de wekelijkse training worden de beginselen van softball aangeleerd. Recreantensoftball is de variant die wij spelen: met grotere en zachtere bal, kortere loopafstanden, en bovenhandse pitch (worp).  Het tornooi start vanaf 09.00 uur. Er komt een frietkraam om de kleine honger te stillen en natuurlijk is de kantine open. Het belooft  een warme dag te  worden!

WBA Foxes BASEBALL ZOMERKAMP van 1 tot 3 augustus 2023

Na lang wachten is het deze zomer weer zo ver: het Baseball zomerkamp voor de jeugd! Voor baseballspelers en -speelsters van 7 tot 15 jaar wordt dit jaar een dagkamp georganiseerd. Gedurende 3 dagen, van 1 tot en met 3 augustus, telkens van 9 u tot 18 u,  non-stop baseball op maat van niveau en leeftijd, onder begeleiding van eigen en externe coaches. Wat bieden wij aan? Non-stop baseball spelen (uiteraard met voldoende rustpauzes) Batting Fielding & throwing Specialisaties: keuze maken uit pitching, catching of infield-outfield FUN games Bij slecht weer wordt er in zalen gespeeld.  Voor meer info lees onderstaande flyer.    Prijs voor deze 3 trainingsdagen: € 95. Stuur een bericht via email naar: wouter.schats@wba.foxes.be met de naam van het kind,  leeftijd en club. Inschrijving is geldig na overschrijving volledige bedrag  op:   BE69 7512 1137 6578  met vermelding "kamp + naam kind" Plaatsen zijn beperkt tot 45 kinderen dus snel inschrijven is de boodschap.